behangen?

het mag weer!

Behangen

Behang is weer helemaal in. Het biedt u de mogelijkheid om uw woning of kantoorruimtes in te richten naar de stijl die u zelf wenst. Modern en strak, maar ook klassiek of extreme kleuren. Behang is in vele structuren leverbaar. Wij leveren het van het begin tot het eind. Van het verwijderen van behang, maar ook het aanbrengen. Alles is mogelijk.>

Sauzen

Sauzen is het aanbrengen van een muurverf op een steenachtige ondergrond. Uw muur laten sauzen met een speciale muurverf zorgt ervoor dat uw muur er het langst mooi uitziet. Dat kan in het wit, maar ook in andere kleuren, passend bij uw interieur of bij de kleur van andere wanden.

Het is wel noodzakelijk dat er geen oneffenheden in uw muren aanwezig zijn. Na het eerst grondig repareren en kitten van de af te werken muren en plafonds, sauzen wij het werk in een door u gewenste kleur.

Plaatselijke renovatie

Voordat de wanden, kozijnen en deuren geschilderd of gesaust kunnen worden kunnen wij direct zelf eventuele oneffenheden verhelpen,zoals het vlak stucen van kleine gebieden. Waar nodig voeren wij in samenwerking met onze partners ook grotere renovatie werkzaamheden uit.

 30 jaar ervaring
Alleen de beste materialen
Gratis kleuradvies
Scherpe prijzen

06-16764530 info@bleyer-schilderwerken.nl Berkel-Enschot Tilburg

06-16764530
info@bleyer-schilderwerken.nl
Berkel-Enschot
Tilburg